Looking For Anything Specific?

Almanya Sel : Almanya hükümet sözcüsü steffen seibert, başbakan angela merkel'in yarın sel felaketinin yaşandığı bölgeye gideceği ve incelemelerde bulunacağını ifade etti.

Almanya Sel : Almanya hükümet sözcüsü steffen seibert, başbakan angela merkel'in yarın sel felaketinin yaşandığı bölgeye gideceği ve incelemelerde bulunacağını ifade etti.. Haberlerdünya haberleri almanya'yı sel aldı. Almanya'da günlerdir devam eden olumsuz yağışlar ülkede sel tehlikesini de beraberinde getirdi. Baden württemberg ve bavyera eyaletlerinde birçok ev ve işyeri sular altında almanya'da sel felaketi: 25 evin daha çökme tehlikesi var. Almanya sel haberleri, fotoğrafları ve videoları.

Almanya'nın bavyera eyaletindeki şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde bazı köyler metrelerce yükseklikte sular altında kaldı. Bazı yerlerde barajlar taşma sınırına geldi, caddeleri sular kapladı, tarım alanlarını sel vurdu. Almanya'da yakın tarihin en büyük sel felaketi yaşandı. Almanya'da bazı yerlerde barajlar taşma sınırına geldi, caddeleri sular kapladı, tarım alanlarını sel. Almanya ve i̇sviçre'de hafta boyunca süren yağışlar kara ve demiryollarını kullanılamaz hale getirdi;

Almanya'da sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı ...
Almanya'da sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı ... from www.turkiyegercekleri.com
Almanya'nın güney batısındaki baden württemberg ve bavyera eyaletlerinde etkili olan yağış ve sel nedeniyle 4 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi de… 25 evin daha çökme tehlikesi var. Almanya'da yakın tarihin en büyük sel felaketi yaşandı. Alman basınında yer alan haberlerde olay nedeniyle 30 kişinin kayıp olduğu belirtildi. Almanya'nın dresden kentinde, su taşkınlarına karşı kum torbalarıyla barikat kuruldu. Almanya'nın bavyera eyaletindeki şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde bazı köyler metrelerce yükseklikte sular altında kaldı. Almanya hükümet sözcüsü steffen seibert, başbakan angela merkel'in yarın sel felaketinin yaşandığı bölgeye gideceği ve incelemelerde bulunacağını ifade etti. Almanya'nın polonya sınırı yakınlarındaki bölgeyi etkileyen sel önlenemezse, ülkede son 200 yılın en büyük felaketi yaşanacak.

Sel nedeniyle sular altında kalan yerleşim birimlerinde binlerce kişi tahliye edildi.

Başbakan merkel felaket bölgesini ziyaret etti. Haberlerdünya haberleri almanya'yı sel aldı. Sel bölgesinden, son 10 gün içinde tam 15 bin kişi tahliye edildi. Almanya ve i̇sviçre'de hafta boyunca süren yağışlar kara ve demiryollarını kullanılamaz hale getirdi; Alman basınında yer alan haberlerde olay nedeniyle 30 kişinin kayıp olduğu belirtildi. Almanya'da birkaç gündür etkili olan şiddetli yağışlar, büyük maddi hasara yol açarken, bavyera eyaletinde felaket alarmı verildi. Almanya'da bazı yerlerde barajlar taşma sınırına geldi, caddeleri sular kapladı, tarım alanlarını sel. Almanya hükümet sözcüsü steffen seibert, başbakan angela merkel'in yarın sel felaketinin yaşandığı bölgeye gideceği ve incelemelerde bulunacağını ifade etti. Almanya'da özellikle doğu ve güney bölgelerindeki nehir ve derelerin su seviyeleri yükseldi. Mercedes sec sel amg germany abandoned. 25 evin daha çökme tehlikesi var. Almanya'da yaşanan sel felaketi nedeniyle ölü sayısındaki artış devam ediyor. Almanya hükümet sözcüsü steffen seibert, başbakan angela merkel'in yarın sel felaketinin yaşandığı bölgeye gideceği ve incelemelerde bulunacağını ifade etti.

Evler çöktü, 33 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişinin de kayıp olduğu bildirildi. Son 200 yılın en şiddetli yağışları almanya'nın yarısını göle çevirdi. Almanya'da günlerdir devam eden olumsuz yağışlar ülkede sel tehlikesini de beraberinde getirdi. Başbakan merkel felaket bölgesini ziyaret etti. Almanya'nın polonya sınırı yakınlarındaki bölgeyi etkileyen sel önlenemezse, ülkede son 200 yılın en büyük felaketi yaşanacak.

Almanya'da sel: Ölü sayısı 33'e yükseldi - Haberci Adam
Almanya'da sel: Ölü sayısı 33'e yükseldi - Haberci Adam from i0.wp.com
Almanya ve i̇sviçre'de hafta boyunca süren yağışlar kara ve demiryollarını kullanılamaz hale getirdi; 3 ölü, onlarca yaralı almanya'nın güney batısında etkili olan aşırı yağışlarda oluşan sellerde 3 kişi hayatını. Yoğun yağışlar batı avrupa'da ulaşımı felç etti. Sel bölgesinden, son 10 gün içinde tam 15 bin kişi tahliye edildi. Alman basınında yer alan haberlerde olay nedeniyle 30 kişinin kayıp olduğu belirtildi. Saksonya anhalt eyaletinde selin çok ciddi seviyede olduğu öğrenilirken, durumun çok kısa sürede daha da. Almanya'da şiddetli yağmurun neden olduğu sel nedeniyle 6 bina çöktü. Almanya'da şiddetli yağmur ve fırtına su baskınlarına ve ağaçların devrilmesine yol açtı.

Almanya'da şiddetli yağmurun neden olduğu sel nedeniyle 6 bina çöktü.

Günlerdir devam eden yağışlar ülkede sel tehlikesini de beraberinde getirdi. Almanya'da bazı yerlerde barajlar taşma sınırına geldi, caddeleri sular kapladı, tarım alanlarını sel. Evler çöktü, 33 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişinin de kayıp olduğu bildirildi. Alman'yada günlerdir yağan yağmurun ardından özellikle güney ve doğu kesimlerinde yer yer sel baskınları görülüyor. Almanya sel haberleri, fotoğrafları ve videoları. Almanya ve i̇sviçre'de hafta boyunca süren yağışlar kara ve demiryollarını kullanılamaz hale getirdi; Son 200 yılın en şiddetli yağışları almanya'nın yarısını göle çevirdi. Mercedes sec sel amg germany abandoned. Saksonya anhalt eyaletinde selin çok ciddi seviyede olduğu öğrenilirken, durumun çok kısa sürede daha da. Almanya'da birkaç gündür etkili olan şiddetli yağışlar, büyük maddi hasara yol açarken, bavyera eyaletinde felaket alarmı verildi. Almanya'nın yanı sıra i̇sviçre'de de yağışlar büyük zarar verdi ve halen de devam ediyor. Haberlerdünya haberleri almanya'yı sel aldı. Yoğun yağışlar batı avrupa'da ulaşımı felç etti.

Saksonya anhalt eyaletinde selin çok ciddi seviyede olduğu öğrenilirken, durumun çok kısa sürede daha da. Almanya'da ve doğu avrupa'da meydana gelen sel felaketi sonucu on kişi hayatını kaybetti. Almanya'da birkaç gündür etkili olan şiddetli yağışlar, büyük maddi hasara yol açarken, bavyera eyaletinde felaket alarmı verildi. Bazı yerlerde barajlar taşma sınırına geldi, caddeleri sular kapladı, tarım alanlarını sel vurdu. Almanya'da birkaç gündür etkili olan şiddetli yağışlar, büyük maddi hasara yol açarken, bavyera eyaletinde felaket alarmı verildi.

Almanya'daki sel felaketinde ölenlerin sayısı 95'e ...
Almanya'daki sel felaketinde ölenlerin sayısı 95'e ... from foto.haberler.com
Bazı yerlerde barajlar taşma sınırına geldi, caddeleri sular kapladı, tarım alanlarını sel vurdu. Almanya'nın yanı sıra i̇sviçre'de de yağışlar büyük zarar verdi ve halen de devam ediyor. Almanya ve i̇sviçre'de hafta boyunca süren yağışlar kara ve demiryollarını kullanılamaz hale getirdi; Almanya'da meydana gelen sel felaketinde en az 81 kişi hayatını kaybetti, onlarca kişi kayboldu. Günlerdir devam eden yağışlar ülkede sel tehlikesini de beraberinde getirdi. Yoğun yağışlar batı avrupa'da ulaşımı felç etti. Almanya'nın bavyera eyaletindeki şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde bazı köyler metrelerce yükseklikte sular altında kaldı. Almanya'da yakın tarihin en büyük sel felaketi yaşandı.

Almanya'da şiddetli yağmur ve fırtına su baskınlarına ve ağaçların devrilmesine yol açtı.

Almanya ve i̇sviçre'de hafta boyunca süren yağışlar kara ve demiryollarını kullanılamaz hale getirdi; Haberlerdünya haberleri almanya'yı sel aldı. Son 200 yılın en şiddetli yağışları almanya'nın yarısını göle çevirdi. Saksonya anhalt eyaletinde selin çok ciddi seviyede olduğu öğrenilirken, durumun çok kısa sürede daha da. Alman basınında yer alan haberlerde olay nedeniyle 30 kişinin kayıp olduğu belirtildi. Yoğun yağışla birlikte 6 bina çökerken, 33 kişinin de hayatını kaybettiği açıklandı. Almanya'nın dresden kentinde, su taşkınlarına karşı kum torbalarıyla barikat kuruldu. 3 ölü, onlarca yaralı almanya'nın güney batısında etkili olan aşırı yağışlarda oluşan sellerde 3 kişi hayatını. Bazı yerlerde barajlar taşma sınırına geldi, caddeleri sular kapladı, tarım alanlarını sel vurdu. Dün gece altı bina çökerken, 33 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Almanya'da meydana gelen sel felaketinde en az 81 kişi hayatını kaybetti, onlarca kişi kayboldu. Almanya'nın güneybatısında etkili olan yağışlar hayatı felç etti. Almanya'da yakın tarihin en büyük sel felaketi yaşandı.

Post a Comment

0 Comments